07-08-06

 Ons kleine meisje aan zee...

 

Vorige zondag was het dan zover, 1 week aan zee met bomma en bompa. Met vrienden van bomma en bompa, met medehotelgasten van bomma en bompa, met de volledige en onverstoorde aandacht van bomma en bompa. En natuurlijk ook met  koffers vol kleren (aan de zee kan het weer alles doen) , zakken vol boekjes, speelgoed, schepjes en emmertjes, en natuurlijk haar fietsje, een buggy...maaaaaar zonder mammie en zonder pappie.

Waarschijnlijk erger voor mammie en pappie dan voor het zeekindje.

Uiteindelijk viel de week nog mee voor de mammie en de pappie. Natuurlijk, je mist het lieve zachte hoofdje dat je 's morgens, pas uit bed, tegen je neus drukt en kust, kust, kust...(omdat je het nu eenmaal niet kan opeten) Aan het ontbijt zit er geen taterend en zingend peutertje dat je dag alvast een beetje kleur geeft door "co-co-colaaaaie" te zeggen, als je vraagt wat ze op haar boke wil, en 's avonds zit er geen warm gepyamaa-t en naar zwitsal en lauwe  melk ruikend wezentje tussen ons in op de zetel smakelijk aan haar flesje te lurken.

Nee, ze zit aan zee. Het regent daar en het stormt er zelfs, maar ze verveelt zich niet. Natuurlijk niet, want ze is het middelpunt en daar geniet ze van. En als er geen zon, zee en strand kan zijn, dan zijn er altijd nog de 1-euro vretende schommelpaardjes die her en der verspreid staan door de winkelstraat. 

Bij mammie en pappie is het rustiger, alles gaat trager en kalmer, en het was al lang geleden dat ze nog eens kreeftjes zijn gaan eten, naar de film zijn geweest en eens echt ongestoord met elkaar hebben kunnen praten...

 

22:12 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.