23-08-06

Kind noch geld

Weer een rustige week...

Ons meisje is ditmaal bij opa en oma, 110 km van ons verwijderd  Volgens het dagelijks verslag haalt ze er nochtans haar hartje op, door samen met overenthousiaste opa en oma te gaan wandelen, fietsen, schommelen, met de hondjes te spelen of gewoon de wonderen en verborgen plekje van een tuin te verkennen. En in plaats van een aandacht zoekend 2-jarig (b)engeltje aan ons been te hebben hangen, kijken we nu elke avond naar de fotootjes die opa doorstuurt, met onze lachende peuter op. Thank God(!) dat we in het internet, e-mail en digitale fotografie -tijdperk leven.

En ditmaal kunnen mammie en pappie dus niet gaan uit eten of naar de film of naar toneel of wat voor activiteit dan ook gaan doen die geld kost. Vorig weekend zijn we namelijk tot de conclusie gekomen dat we nog maar een luttele ˆ 80 op onze rekening hadden staan. Tja,... autobelasting, uitstapjes naar zee, verjaardagscadeautjes, nieuwe collectie kinderkleertjes... Het was een dure maand, blijkbaar.

Met als gevolg dat mijn diepvries eindelijk leegraakt, dat ik opnieuw creatief leer omgaan met al die verschillende restjes groenten in mijn ijskast (i.p.v. ze gewoon weg te gooien) en dat ik ook op het werk spaarzaam eet. Laat die collega's maar een lekker Italiaans belegd Ciabattabroodje eten, ik zal wel de hele week hetzelfde brood eten met dezelfde Aldi-hesp en daar ben ik fier op!

20:33 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.