12-09-06

Beteren

Dochterlief heeft het woord 'beter' geleerd.

Haar konijn is 'beter' dan haar Bumba (als je het konijn boven in bedje  hebt laten liggen omdat gisteren Bumba nog 'beter' was en je bovendien net van boven komt)

Een rokje is 'beter' dan een broekje (als alle rokjes en kousebroekjes in de was liggen of als het te koud is om een rokje aan te doen)

Haar regenlaarsjes zijn 'beter' dan haar sandalen (als je een fijne stadswandeling wil maken i.p.v. door de modder te gaan ploeteren)

Het liedje van de 2 beren is 'beter' dan dat van de eendjes (als je net voor de 156ste keer het liedje van de 2 beren gezongen hebt en je eens een ander wijsje in je hoofd wil)

En ook haar donkerblauw tutje is 'beter' dan haar lichtblauw: NEEE, AAANDER TUTJE.... BETERRRR (als je nu net even geen tijd hebt om naar het donkerblauw tutje te lopen zoeken, want dat is namelijk al meer dan een week zoek)

Nu moeten we haar nog leren dat pipi en kaka op het potje 'beter' is dan in de pamper. Dat groenten 'beter' zijn dan koekjes. Dat met een lepel eten 'beter' is dan alles met de handen in haar mondje proppen en de helft op de grond te laten vallen. En dat tot 9 uur slapen in het weekend 'beter' is dan om 6.30 u wakker worden

 

 

21:58 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Net ontdekt Net je blog ontdekt (en je link naar mij toe, waarvoor dank, ik doe onmiddellijk hetzelfde !)
Heel leuk om te lezen!

Gepost door: De huisvrouw | 14-09-06

En't zelfde van mij! Via huisvrouw link gevonden en gezien dat ik ook gelinkt sta! Ik ga onmiddelijk een linkje toevoegen zie.

Heel leuk allemaal trouwens ;)

Gepost door: Lunatic Mom | 14-09-06

De commentaren zijn gesloten.