23-09-06

Vader werkt, moeder shopt

Yes yes yes!!! Onze trap is geplaatst alsook onze binnendeuren. Hè hè. Het was wel niet de Ronny uit Re-ie himself die de klus geklaard heeft, maar 4 van z'n mannekes. Doch ik moet zeggen: het is schooooooon. Ook al is het nog niet helemaal af (hoe kon het ook). Want de trap moet nog geschilderd worden, de deurlijsten ontbreken nog en we zullen nog heel wat pleisterwerk moeten bijwerken.

Mijn Liefde is intussen al in de gyproc gevlogen. Op 2 dagen tijd heeft hij een kotteke neergezet dat langzaam maar zeker de vorm van een vestiare zal moeten aannemen. Hoe hij dat doet?... Opmeten, tekenen, nadenken, overleggen met mij natuurlijk, plannen aanpassen natuurlijk (omdat hij een belangrijk detail over het hoofd had gezien: een deur naar de kelder) nog eens goed nadenken en dan is 'm eraan begonnen: metal studs plaaten, opmeten, gyproc versnijden en ertegen vijzen. Hij beschouwt het allemaal als een uitdaging, de lieveling, met z'n fantastisch ruimtelijk inzicht.  Binnenkort heeft hij een maand (ouderschaps)verlof. Wie weet, misschien is in november ons huis wel af! *aheum*

Omdat hij zo lekker intensief bezig was en ik een beetje compleet zot werd van de rommel en het stof en de rondslingende waterpassen en 'toerneviezen', ben ik vandaag dan maar met m'n dochtertje naar het shopping center gevlucht.

"Mama kijk!!! ...PLOP! PLOP!"  "Kijken naar PLOP, mama!".  "Ja schatteke, dat is kabouter plop, we gaan gaan eerst even naar die winkel daar en dan gaan we kijken naar plop". "NEEEEEEEEE mama... NU kijken naar Plop ". "Allez, dan gaan we eerst naar Plop kijken en dan naar die winkel, want mama heeft kleedjes nodig". Na een half uur komen we eindelijk uit de Plop-winkel, nadat ik op de nipper heb kunnen weerstaan aan een énige Plop-tandenborstel, waarmee mijn dochter waarschijnlijk veel liever haar tandjes zou gepoetst hebben, maar neen, ik heb néén ! gezegd tegen die vervelende studio -100 duivel!

Heb het dan maar ruimschoots goedgemaakt met een ijsje voor mijn liefje, 4 kledingstukken voor mezelf (inclusief voedingsbeha voor 5 euro plus gratis dag-van-de- klant-armband) en 2 keischattige babytenuetjes voor onze toekomstige kabouter (want die kan ocharme toch niet altijd de afdankertjes van grote zus dragen hè).

Enfin, al bij al ben ik toch weeral een 120 euro armer geworden, dus tja, die schatige Ploptandenborstel van 3 euro had er ook nog wel van afgekund, bij nader inzien.

22:24 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.