10-11-06

Groeien

Ok meer dan een maand geleden, oeps.

Dat betekent dat ik nu ook alweer een maandje verder ben: 34 weken om precies te zijn.

35

 

Mijn buik begint nu echt groot, of zelfs bijna buiten proportie te worden. En ook wat er in de buik zit is alweer wat gegroeid. Het is in ieder geval een onrustig woelwatertje, dat geen moment onbenut laat om te laten voelen dat hij/zij er ook is. Ik moest gisteren zelfs aan  papa vragen om even niet tegen ons wondertje te babbelen, uit schrik voor weer een hoop gedribbel tegen mijn ribben.

Ook op het werk ben ik aan het aftellen. Nog maar 4 (!) weken werken, en  dan ben ik 4 maanden thuis! Ik kijk er eerlijk gezegd echt naar uit, maar aan de andere kant is er nog zoveel dat ik dringend moet afwerken. Het begint erom te spannen zeg maar.

Op dit moment is ons huis een ware bouwwerf. De vloer in de leefruimte is herschilderd en alle meubels moesten nog een week wachten voor ze konden worden teruggezet. En daarbij zijn ze deze week bezig aan het plafond op de 2 de verdieping. Ik word er eerlijk gezegd een beetje onrustig van allemaal. Ik hoooooop maar dat alles min of meer in orde komt voor ik moet gaan bevallen, want in deze omstandigheden zie ik het echt niet zitten.

Verder is er nog veel werk aan de suikerboontjes en is ook het tweede babybedje nog steeds niet geleverd.

Hoe dan ook, dat samen met de nodige porties hormonen die door mijn lijf jagen, maakt dat ik soms weinig geduld heb met onze kleine meid. Die  kan soms zo oeverloos lang zeuren om iets dat ze niet mag dat ik er echt horendol van word. Gelukkig loopt papa zijn emmer op dit moment minder snel over dan die van mij.

Maar er zijn ook dingen die me echt heel blij maken. Zoals gisteren:

Ons meisje: mama baby buik?

Ikke: ja schatteke, mama heeft een babytje in de buik.

Ons meisje: baby kusje geven? baby uitkomen?

Ikke: ja ,geef de baby maar een kusje hoor, maar de baby zal er nog niet uitkomen, die moet eerst nog wat groeien.

Ons meisje rukt mijn trui omhoog en begint mijn navel te kussen en duwt haar flesje tegen mijn navel: baby flesje drinken, baby groeien?

 

en hier heb ik vandaag ook eens goed mee kunnen lachen:

 

http://www.youtube.com/v/NxmfhlHmYDI.swf

 

 

 

 

 

 

 

15:47 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.