29-11-06

Ongelukje

Onze lieve schat heeft een haat-liefde verhouding met haar potje.

Hoe leuk het ding in het begin ook was (al was het maar om te gebruiken als hoedje bijvoorbeeld, of als badje voor haar popjes, of om wat dan ook voor geks mee te doen), ze gunt het ding tegenwoordig geen blik meer waardig.

Een enkele keer is het haar wel eens gelukt om er een beetje pipi in achter te laten (en wij maar juichen en klappen en bravo roepen en haar belonen met koek of ander lekkers), maar op die enkele keren na is het attribuut in de hoek van de kamer beschamend droog gebleven.

Als ik nu, de laatste tijd, vraag: "schatje wil je nog eens op het potje gaan?", dan krijg ik steevast een : "Neeeeuuuun, proper papmer aandoen mama !" Ze weet dus heel goed haar comfort te bewaken, onze kleine meid.

Deze avond wilde ik het nog wel eens proberen. Tijdens een videoclip van K3 dan nog wel. Dat moet zeker lukken, dacht ik.

Het scenario verliep als volgt: onze schat gaat gewillig zitten en bleef geduren de hele clip ook braaf zitten. Na de laatste K3 kreten staat ze plots recht en trekt haar onderbroekje terug omhoog, waarna ze nog geen halve minuut later onderbroekje én vloer bevuilde. En bovendien deed ze gewoon alsof er niks gebeurd was.

 

Ik heb zo'n vaag vermoeden dat onze kleine meid nog eventjes klein wil blijven omdat ze heeeeel goed beseft dat ze binnenkort de positie van kleinste ukkepuk zal moeten afstaan.

22:56 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wensen Hallo

Wij zijn met onzer rondgang begonnen op alle Blog’s ( om dat het zo velen zijn moeten wij op tijd beginnen ) om iedereen fijne Sinterklas Kerst – Dagen en Gelukkig Nieuw Jaar te wensen.

Van Dj Eddy & Claudy & Gyl & Robin & June & Lauro & Webmaster Ute

Van de Blog:
http://lauro.telenetblog.be
http://www.allesgeven.be
http://www.claudiahill.org
http://www.kate-ryan.info

Gepost door: Eddy & Claudy & Lauro | 03-12-06

De commentaren zijn gesloten.