23-12-06

 Alle tips zijn welkom

That's a deal L! Zeg maar wanneer moet ik komen?

Allez bij wie moet ik nog allemaal kasten komen herorganiseren?

Behalve dat het een fijn opgeruimd voldaan gevoel geeft, doet het intussen wel helemaal niks met mijn zwangere toestand.

Maar wat men blijkbaar wel allemaal kan doen om de boel in gang te zetten, is het volgende. (Ik zal er meteen ook de reden bijzetten waarom de meeste van die niet aan mij besteed zijn)

- het hart van een ananas opeten: nog niet gedaan wegens te hard en te zuur en mijn maag en slokdarm staan sowieso al in brand.

-tonic of gini of andere kinine-houdende dranken drinken: ook geen optie wegens hetzelfde effect op mijn maag als de ananas

-vrouwenmantelthee drinken: goed voor 1 of 2 tassen maar dan bweeeek, en ik denk dat je daar liters en liters van moet drinken.

-trappen lopen: ok, ik doe niets anders hier in huis, dus bij deze is deze stelling ontkracht.

-nekmassages, die zouden de hormonen beter laten stromen. Maar daarvoor moet je iemand vinden die graag masseert

-chinees eten: tip van goede vrienden en bevestigd door de vroedvrouw, al telt het ook eender welk sterk gekruid en vettig voedsel. Een pak friet met veel mayonaise en een stevige mexicano zouden dus hetzelfde effect moeten hebben. Kweetniet, moet het nog uitproberen.

-En dan: klussen, klussen en nog eens klussen... Alhoewel mijn Liefde zich maar wat graag omtovert tot kabouter klus , vind ik dat hele gedoe intussen veel te vermoeiend en te ingewikkeld en te omslachtig met dat logge walvislijf van mij. Laat staan sexy. Ook geen optie dus.

 

Wachten, wachten, wachten dan maar.

 

16:15 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.