27-12-06

oefenen

Mijn baarmoeder is aan het oefenen. Vannacht zowaar aan het trainen precies. Ik heb geen oog dicht gedaan. Elke contractie werd bovendien afgewisseld met een intense hoestbui, waar ik dan weer opnieuw een contractie van kreeg. Beebje was ook nog een voetbalwedstrijd aan het spelen zo leek het wel, dus hup, dan maar naar beneden in de zetel gaan liggen. Het was 2u 30. De TV aangefloept, maar buiten het oud nieuws, 25 keer dezelfde Terzake en hier en daar een onnozel woordspelletje ("u moet nu echt bellen hoor!" roept de eenzame mooie presentatrice tegen niemand behalve tegen mijn) niks, nada , nul, op dat ding.

Intussen spoken er 126 dingen door mijn hoofd, zoals: wanneer zou ik de vroedvrouw moeten bellen? moet ik mijn dochter nu gaan wakker maken en de bomma en bompa alvast zenuwachtig maken? zou ik nog iets mogen eten of drinken? ik heb eigenlijk wel zin een boterham... nee toch maar niet...Even naar de WC, dan weer naar beneden...Ok, Vitaya dan maar. Een beetje moeite gedaan om een aflevering van een serie te volgen die ik niet volg. En dan om de 10 a 12 minuten een oefen(?)wee opgevangen.

Om 4u 30 dan toch maar terug mijn bed in, een beetje geslapen en om 7u terug wakker geschoten van alweer een onwillekeurige maar toch wel vrij pijnlijke samentrekking van mijn baarmoeder. Lichtjes ongerust roep ik nu tegen mijn geliefde dat het wel pijn begint te doen en dat het nu om de 4 minuten is. Na even timen blijken de tussenpauzes niet korter dan 5 minuten en ook de pijn werd alweer wat minder.

Toch maar ontbeten, dochterlief naar zenuwpezige grootouders gebracht en nu is alles terug wat ingedommeld. Jammer.

Ik zal maar eens wat gaan strijken, misschien helpt dat wel.

 

 

14:44 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Allee nu, ook niet op Vitaya ? :-)

Gepost door: Pingu | 27-12-06

Tja en dan is ze er opeens he! Proficiat met uw dochter, wat een teamwork!

Gepost door: Machteld | 29-12-06

Waar strijken toch niet allemaal goed voor is, hé :-D

Dikke dikke proficiat en ge hebt er weer eentje jaloers gekregen :-)
Dat het een even lief, leuk, vrolijk, mooi, ... kindje mag worden als Nika, maar toch uniek op haar manier!

Gepost door: QueenKatrien | 29-12-06

Proficiat! Jullie zijn waarschijnlijk volop aan het genieten van jullie uitgebreide gezinnetje, en gelijk hebben jullie!!! Moet gezellig zijn, zo samen thuis...

Maar ik ben wel nog steeds benieuwd naar Het Verhaal he ! ;-)

Gepost door: kim | 29-12-06

Proficiat met de geboorte van jullie kleine meid!

Gepost door: Lunatic | 30-12-06

De commentaren zijn gesloten.