05-01-07

Een kleine mislukking

Hoe erg het ook mag meezitten de laatste tijd, niet alles in ons leventje kan perfect zijn. Neem nu  bijvoorbeelde de zoete amandelbroodjes waar ik me gisterenavond al watertandend op aan het verheugen was. Nochtans had ik me ervan vergewist om geen enkele fout te maken in het stappenplan, zoals het zo nauwkeurig beschreven stond in mijn nieuwe broodbakmachinereceptenboek.

Dus gisteravond voor het slapengaan alle ingrediënten in het machien gesmeten, timer ingesteld, zodat ik vanmorgen fijn mijn broodjes kon beginnen afwerken. Maar... iets of iemand heeft ons deze overheerlijke broodjes (op papier) niet gegund. Toen ik het (goed gerezen) deeg wilde beginnen uitrollen en lekker bekleden met amandelen en nog van dat alles, bleef het goedje als een veel te taaie en hardnekkige kauwgum aan de deegrol en het aanrecht plakken. Getver.

Tot overmaat van ramp viel enkele uurtjes later mijn tot aan de rand met couscous gevulde voorraaddoos op de keukenvloer.

Uit frustratie, verdriet en diepe teleurstelling dan maar mijn zoete trek gestild met overschotjes sinterklaassnoep.

 

240px-Strooigoed

 

 

 

 

23:01 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Potdoemme zeg, sta ik hier met mijne mond vol tanden en water te lezen dat gij na de bevalling van een helmkind nu al gewoon brood staat te bakken. Asem. Proficat!

Gepost door: De maffe | 05-01-07

De commentaren zijn gesloten.