23-01-07

osteopaat

Gisteren mijn dierbare collegaatjes nog eens gezien. Leuk. Het was middag en ze zullen het zoals gewoonlijk aan tafel wel over seks gehad hebben toen ik binnen kwam.

Mijn bezoek was echter niet louter toevallig. Onze lieve assistente K'tje was namelijk weer een jaartje ouder geworden (wat er uiteraard niet aan te zien was, want ze blijft volgens mij eeuwig een jong en dartel veulen). Ik kwam haar dus een kleinigheidje overhandigen, en heb tegelijkertijd gebruik gemaakt van de gelegenheid om even met mijn kleine bloem te showen en nogmaals het fantastische ongelooflijke en wreed spannende bevallingsverhaal te vertellen. Iedereen natuurlijk weer serieus onder de indruk.

Even daarvoor was ik met kleine bloem naar de osteopaat geweest wegens pijnlijke darmkrampen, papa en mama te pas en te onpas onderkotsen en steeds maar weer wakkerschieten als er moet geslapen worden. Het was allemaal zeer tegen de zin van ons bloempje en dat moest heel Boom geweten hebben. Toen we buiten gingen durfden de mensen met baby na ons niet meer binnenkomen. Ik hoop dat ik de osteopate op haar woord kan geloven als ze zegt dat het absoluut geen pijn gedaan heeft. 10 minuten en 2 borsten later was de rust en de vrede gelukkig weergekeerd.

Baby-osteopathie

 

 

14:16 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik herinner mij gelijkaardige taferelen, maar dan wel nà osteobezoek (tijdens lag ze verheerlijkt te lachen naar S.). Meestal in de Colruyt in Boom waar ik dan snel effe binnensprong: BRULLEUH! Maar ons meisje is er toch mee geholpen geweest. Ik hoop voor jullie van't zelfde.

Gepost door: Stientje | 23-01-07

De commentaren zijn gesloten.