02-02-07

effie tussendoor

Jaja, het is gelukt. Ik ben nog eens tot op het 2de verdiep geraakt. Misschen maar voor een minuut of 2 maar ik ben er toch. En wonder boven wonder zit mijn Liefde niet aan dit machien. Want tegenwoordig gebruikt hij elke vrije miliseconde om zich te vervolmaken op webcreation-gebied. Ik heb al gezegd dat hij van zijn eerste inkomsten een laptop voor mij moet kopen. En valentijn zou een gepast moment zijn om het cadeau te overhandigen, trouwens.

De rustige periode van ons bloemmetje bleek maar een periode-tje. Ik begin stilaan te vrezen dat we ons bij het selecte maar niettemin wanhopige clubje van huilbabyouders mogen rekenen. Dus ofwel werkt osteopathie niet, ofwel werkt het niet op mijn baby, ofwel werkt die osteopathe zelf niet zoals het hoort. Bon, nog één keer zal ik gaan naar die mevrouw en dan zie ik wel weer.

O ja wist u trouwens dat de federale overheid geen sociale bijdragen betaalt voor haar personeel? Dat staat nl. in een brief die ik vandaag mocht ontvangen van de ziekenkas, met incluis twee doktersbriefjes die ze dus per kerende mee teruggestuurd hadden. In de brief stond: UW BIJDRAGE BON VAN 2005 ONTBREEKT. Ikke: Huh?? Gebeld natuurlijk. Blijkt dus effectief dat de minister van Justitie geen bijdragen voor mij betaald heeft. Nu weet ik dat dat mens tegenwoordig niet veel goeds kan doen, maar dat ze nu ook nog eens persoonlijk zou worden...Grrrmmmmbbbl. Nu moet ik zelf de hele santeboetiek bij elkaar zoeken om aan te tonen dat ik in 2005 wel degelijk gewerkt heb. HALLO KROKET! En intussen kan ik op mijn toch wel redelijk groot eurobedrag fluitend wachten.

21:20 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

HALLO FISHSTICK!Lastig telefoontje :-) Je weet dat ik hetzelfde probleem had, maar de ziekenkas zei mij per telefoon dat de werkgever in fout was. Werkgever wist van niks. Ik belde een tweede keer en dan was het wél opgelost. Misschien een tweede vervelend telefoontje...? Of is ons Laurette toch persoonlijk een spelletje aan het spelen met je wegens kindermisbruik (zie afwas na pizza) :-) ?

Gepost door: Kris | 01-03-07

De commentaren zijn gesloten.