05-02-07

sugar addict

zoetigheid

 

Ik begin een suikerverslaving te kweken. Wat zeg ik: ik heb ze al. Uit terecht schaamtegevoel durf ik hier niet vertellen wat ik per dag allemaal binnenspeel aan suikers, dus zal ik enkel iets vertellen over de categorieën waaruit ik ze haal:

- koekjes (veruit de grootste categorie), -gebakjes, -snoepjes, -puddinkjes, -yoghurtjes, - ijs, -ontbijtgranen (die uit de zak gegeten worden en dus niet enkel als ontbijt), -boterhammen met zoet beleg, -frisdrank en fruitsap, en niet te vergeten: chocolade, chocolade en nog eens chocolade in al haar verschillende subcategoriën (zoals daar zijn: pralines, repen, m&m's, candybars, negerzoenen, chocopasta, chocomousse, mikadostokjes, brownies,... - ok ok ik zal stoppen-). Ik verklaar hier ook nog even dat ik uit ELKE categorie per dag MINSTENS 1 ding eet. Dat volstaat zeker om te bewijzen dat ik rijp ben voor het allereerste, nog op te richten suikerafkickcentrum.

En dan te bedenken dat ik ooit nog eens, in een vorig leven zo lijkt het wel, een suikerarm dieet heb gevolgd, Meer nog, dat ik het zelfs meer dan 3 maanden heb volgehouden toen... man man man,  ik moet toen een ander vrouwmens geweest zijn. Als ik nu al maar gewoon probeer om minder suiker te eten dan word ik nerveus, prikkelbaar, verstrooid, slecht gehumeurd, hongerig en dan flitsen bovenstaande categorieën de hele dag door mijn hoofd.

Hopelijk gaat het vanzelf over.

22:42 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ooh, ik had dat ook de eerste maanden, kilo's suikerbonen heb ik gegeten.
Toen bleek dat Jef niet tegen die overvloed aan suikers kon ben ik er van de ene op de andere dag mee moeten stoppen, mijn gat is me dat nog altijd dankbaar én Jef was weer beminnelijk gelijk altijd.

Gepost door: Mme Zsazsa | 06-02-07

oh oh oh, ik dat een foto uit een boekske of staan die petit-fourrekes echtentechtig op uw tafel ? Zoja, vanwaar komen ze want ze zien er formidastisch goed uit !!!! Dank van een mede-suikerverslaafde !

Gepost door: Pingu | 07-02-07

De commentaren zijn gesloten.