27-02-07

 wie heb ik aan de lijn?

Telefoneren. Oh oh wat heb ik daar toch een hekel aan. Niet naar familie of vriendinnen of leuke collega's of zo, maar telefoneren naar officiële instanties, banken, verzekeringen, aannemers, dokters, culturele en administratieve instellingen, en noem maar op. Ik heb dus eigenlijk een fobie voor telefoneren naar alles wat geen familie of vriendin of leuke collega is.

Mijn Liefde lijdt aan dezelfde pathologie. Met als resultaat dat we constant de telefoneerverantwoordlijkheid op elkaar afschuiven en  het dus soms dagen, weken, wat zeg ik, maaaaanden duurt voor we eens een belangrijke telefoon plegen. En het dan 'savonds fier aan elkaar opbiechten en in 1 adem op een dwingende toon aan de ander vragen: "en gij, hebt gij al naar daar gebeld voor dit of dat ?"

Is het schrik om niet begrepen te worden en dus dom en blond over te komen? Of om afgeblaft te worden door norse medewerkers? Of om van  het kastje van de muur gestuurd te worden al luisterend naar een irritant ijsrèmekarmelodietje of weer al "De Lente" van Vivaldi terwijl mijn baby dat juist het perfecte moment vindt om haar keel open te zetten.

Ge zou daar mensen voor moeten kunnen inhuren en betalen met dienstencheques of zo. Maar ja,  dan moet ge daar weer voor bellen natuurlijk.

10:49 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Herkenbaar. Al heb ik het ook bij bekenden en zelfs vrienden. En al durf ik bij officiële instanties al eens bitchig te zijn *groene grijns*

O ja, een secretaris (misschien eentje in uniform?) zou ik ook wel kunnen gebruiken ;-)

Gepost door: Stien | 28-02-07

Héél herkenbaar, ik heb een bloedhekel aan telefoneren, zelfs naar familie en vrienden. Bellen om eens bij te babbelen is niet aan mij besteed.

Gepost door: Lunatic | 28-02-07

O ik zit daar niet mee in. Voor een schappelijke prijs zal ik al uw telefoons doen. Zelfs die met uw vriendinnen als ge zegt wat ik moet zeggen :D Dat doet mij denken aan In de Gloria, waar mensen die man inhuurden om 'de bomma' in het bejaardentehuis te gaan bezoeken ;)

Gepost door: De Huisvrouw | 28-02-07

Jep jep, wij bellen ook niet graag. Vooral niet naar De Loodgieter. Waar steeds het antwoordapparaat aanstaat en die nooit terugbelt.
Huisvrouw: you're hired!

Gepost door: Virginia | 28-02-07

Uw collega in het kantoor naast je wil met plezier alle vervelende telefoontjes afhandelen. Ben het gewoon hé, na twee keer verhuizen. Kost je enkel een nieuwe gsm mét abonnement :-;

Gepost door: Kris | 01-03-07

De commentaren zijn gesloten.