05-03-07

Roompot

Reden van mijn afwezigheid: weekendje zee met vrienden S en I en hun peuter S. Na alles te hebben ingepakt en ingeladen vrijdagnamiddag leek het wel of we op wereldreis vertrokken. Ik had een ellenlange lijst gemaakt maar dat was tevergeefs, steeds kwam er weer iets bij waar ik niet aan gedacht had (stomme dingen zoals bvb een koortsthermometer, fototoestel en GSM )

Eventjes leek het erop dat we lang onderweg zouden zijn. Immers, onze vriend S miste alvast de eerste oprit naar de autostrade, maar even later ontpopte hij zich toch tot een talentvolle reisleider en loodste ons moeiteloos naar het Roompot Resort in Zeeland. We kwamen aan in een leuk huisje met een kleine beneden in vergelijking met de grote boven. Alles leek aanwezig en proper. Op hier en daar een verloren hooiwagen na zaten er verder geen monsters in de kasten of onder de bedden. Bij het uitpakken merkten we al meteen wat er ontbrak in onze resort: een dvd speler was wel zo handig geweest als je dvd's en peuters meeneemt. Dus nu moesten we onze jengelende peuters van ons afslaan, uitpakken en tussendoor trachten de hangerige/hongerige baby te sussen.

De dagen erna waren tof, we zijn 2 keer naar het strand geweest waar onze peuters zich met schep en emmer in de hand kostelijk geamuseerd hebben, terwijl wij eveneens geamuseerd maar lichtjes verkleumd en dooreengewaaid toekeken. Ook bezochten wij een binnenspeeltuin die open was van april tot september (daar moet je voor gestudeerd hebben, zeg het voort)

En verder was het weekend ook nog leerrijk, want we zijn het volgende aan de weet gekomen:

-spelletjes spelen voor volwassen met peuters in de buurt is om problemen vragen. Het lukt maar je moet geduld hebben, zeeeeeeën van geduld.

-sommige mensen drinken suiker in hun thee.

-kipfilets kun je ook knippen i.p.v. snijden.

-ziek zijn is niet fijn, ziek zijn aan zee nog minder, vraag het aan mijn Liefde en aan vriend S.

-de deksel van een pot met etenswaren laat je best op een kier staan om leven in de pot te voorkomen.

-mannen checken best eerst wie er naast hen loopt voor ze de persoon in kwestie trakteren op een lekkere klets op de poep.

Tot zover het verslag van ons fijne en geslaagde weekendje Roompot

nika zee

 

n. en s.

16:27 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Eikes, hoe bedoelt ge dat van diene pot ? Rap, want ik kier ook nooit. Aiaiai, rap zeg het, ik ga er anders niet van kunnen slapen.

Gepost door: Pingµ | 05-03-07

Oh, dat jasja is fantastisch!

Gepost door: Mme Zsazsa | 06-03-07

En niet te vergeten bij de leerrijke tips:
houten lepels mogen niet in het afwasmachine!
Het was dus een zeer leerrijk, leuk en voor herhaling vatbaar weekend!

Gepost door: Tazzy | 07-03-07

'k Ben al blij dat ge mijn legendarische woorden bij de "poepslag" niet vermeld hebt :-)))

Gepost door: S. | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.