15-03-07

Huis-werk

Ik moet echt dringend een laptop hebben. Dan kan ik lekker lui in mijn zetel blijven zitten i.p.v. elke keer twee verdiepingen te moeten bestijgen. En te moeten zien hoe vreselijk onze tweede verdieping er nu bijligt. Stof stof stof en nog eens stof, want de tweede verdieping was, op de traphal, de gevel en de achtertuin na, zowat het laatste braakliggend terrein in ons huis. "Was", want mijn Liefde is er terug ingevlogen. Enfin, voor even dan toch.  Hij heeft er zowaar een week verlof voor genomen. Een gyprocmuurtje hier, een gyprocplafonneke daar en zelfs het supergevaarlijke gapende gat bovenaan de trap heeft hij nu beveiligd met een gyprocwandje. De schat.

Ik wilde me natuurlijk niet laten kennen en heb me gisteren ook nog eens gewaagd aan een dagje "handen uit de mouwen steken". Oudste naar de creche en jongste met twee afgekolfde flesjes naar de bomma gebracht. En dan maar de hele tijd hopen dat jongste die twee flesjes niet ineens leegdrinkt en al na 2 uur terug de longen uit haar kleine lijfje schreeuwt om meer mama(melk). Enfin, gerust was ik dus niet.

Ik werd dan gelast met de opdracht om muren op te schuren. Yeah right. Iets leukers was er kennelijk niet te doen. Maar ik heb me niet laten kennen, ben als een gek beginnen schuren, heb telkens het juiste schuurpapiertje gebruikt, en heb geen enkel putje of oneffenheidje laten voortbestaan. En dan heb ik het over twee muren. Pfff, een hele dag, en dan maar twee muren gedaan. Wat een ondankbare kl*tejob is dat zeg, schuren. En vuil dat je daar van wordt! Ik zou eigenlijk een foto moeten posten van hoe ik er aan het einde van de dag uitzag, maar jammergenoeg, of moet ik zeggen, gelukkig, heb ik er geen gemaakt. Ik zag er niet uit. Ik leek net een besje van 90 jaar. Zelfs mijn anders nooit zichtbare neushaartjes zagen wit.

Ik zeg het u, het is de laatste, maar dan ook de allerlaatste keer, dat ik nog eens pleisterwerk en gyprocplamuur geschuurd heb. Voila.

22:58 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.