13-04-07

K., de nieuwe kuisvrouw

Vandaag, klokslag 8.00 u stond ze aan de deur, precies zoals was afgesproken. Mijn welkome poetshulp. Ik had van de week express de living niet meer gestofzuigd, en de badkamer maar wat laten aanmodderen. Ook heb ik gisteren een fortuin uitgegeven aan nieuwe en goeie kuisproducten en dito materieel.

K. is een lief meiske van 22 jaar dat me, bij de eerste aanblik van mijn kinderen, vertelde dat ze zelf ook moeder is van 2 kindjes, van ongeveer dezelfde leeftijd nog wel.  Een late tienermoeder dus. "Amai zeg, moet ge niet profiteren van uw jeugd als ge zo jong zijt", schoot er door mijn hoofd, maar heb ik toch maar niet gezegd.

Na haar even wat wegwijs gemaakt te hebben is ze eringevlogen. Eerst boven en dan benenden. Nu ben ik niet van het controlerende, inspecterende, op-de vingers-kijkende-type, maar ik kon het toch niet laten om eens even de vingerproef te doen over de vensterbanken en de kasten. Die vingerproef doe ik trouwens ook steeds bij mezelf dus ik dacht wel dat het gepermitteerd was. Jammergenoeg was K niet geslaagd voor de proef. Bovendien was de kalkaanslag op de kranen het eerste dat er in mijn oog sprong toen ik de badkamer binnenkwam.  En ik had gisteren nog wel 3 euro uitgegeven aan zo'n speciaal spuitbuske waar ze reclaam voor maken op TV.  Ah ja, en ook de salontafel was nog steeds het mooie vettigevingertjeskunstwerk van mijn oudste, toen K reeds buiten was. Ik zal voor de volgende keer maar een lijstje maken zeker?

Verder was K wel lief, aangenaam en een tikkeltje naïef. Maar dus niet zo ondernemend en ervaren in de wereld van het kuisen. En jammer voor mijn Liefde was ze evenmin de droomvrouw uit zijn geile fantasieën. De vrijdagochtenden zullen voor hem dus minder spannend worden dan hij zich had voorgesteld

 

 

22:00 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een ongelooflijke mooie foto van Nika heb je op de site gezet! Goh, het is écht een kleuter, hé.
Allé, dan zal ik mijn grote knutselkaft eens bovenhalen als ze naar hier komt ;-)

Gepost door: Tante K | 15-04-07

De commentaren zijn gesloten.