21-04-07

keelpijn

Wat begon als een verstopte neus en een sporadisch hoestje is nu geëvolueerd tot een ontstoken keel en een hoofd dat elk moment kan exploderen van het snot dat onder druk staat. Auw auw, ik wist niet dat slikken zo'n pijn kon doen. 's Nachts word ik nu niet alleen wakker van een hongerige zoekende baby maar ook van een dichtgeslibd en schurend reuk- en slikorgaan. Ik probeer mezelf soelaas te brengen met kruidenthee en keelpastilles en zo nu en dan eens een dafalganneke.Molkosan_500_D En ja, ik weet het, Molkosan zou ook goed helpen maar omdat ik er, zelfs bij de aanblik van het flesje, spontaan van moet kokhalzen heb ik het nog altijd niet in huis gehaald. Welke gezonde eigenschappen men er ook aan toeschrijft, het blijft gewoonweg vies, bah!

 

 

Ooooh, wat zou ik nu graag mijn keel eens smeren met een goeie grog, op basis van wiskey of cognac of gin of eender ander sterk alcoholisch ontmettingsmiddel. Maar dan riskeer ik onze kleine bloem een delirium tremens aan te doen, dus toch maar niet.

Alhoewel...een slapende baby, en dan bedoel ik een echte uuuuuuren -aan- één stuk -slapende- baby...aaaaaah, dat zou nog het allerbeste medicijn zijn denk ik.

22:49 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hextril is ook zeer goed voor een zere keel.
Beterschap!

Gepost door: Virginia | 22-04-07

De commentaren zijn gesloten.