23-04-07

de gevel-saga continues...

gevel

 

Mijn laatste week zwangerschapsverlof, het is mooi weer, de terrasjes lonken en ik kan thuis zitten om de gevelmannen binnen en buiten te laten.

Het duurt nu al welgeteld 4 weken, die gevelwerken. Dan komen ze wel, dan komen ze niet. Dan beloven ze dat ze zéker deze week klaar willen zijn, en dan laten ze zich weer 3 dagen of een week niet zien. Dan zeggen ze dat ze aan de achtergevel gaan beginnen, en dan zijn ze de volgende dag met te weinig man, zodat ze enkel aan de voorgevel nog wat kunnen voortprutsen... En het meest enerverende van alles is dat ze zelden of nooit laten weten wannéér ze gaan komen. Soms word er al eens een zeer zeldzame sms gestuurd, maar daar blijft het dan ook bij. En dan is het nog niet zeker dat er werkelijk gaat gebeuren wat er in de sms staat.

Aannemers 

 

10:18 Gepost door crashtestmommy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mja, onze 'aannemer' heeft zo pas laten weten dat er morgen iemand komt om de laatste klusjes in orde te brengen... De mail die ik naar A. wilde sturen, met de boodschap dat het toch altijd oh-zo-lang op voorhand wordt meegedeeld, per ongeluk naar de aannemer gestuurd... *woeps* Alleszins, ik heb hem de boodschap gegeven dat ik niet 'zo maar' verlof kan nemen en dat het dus op een andere keer zal moeten. Die doen altijd maar waar ze 'zin' in hebben *grrrrr*

Gepost door: Tante K | 23-04-07

Breek me de bek niet open!
Een tip: pas betalen als alles, maar dan ook alles tot het kleinste detail, in orde is.

Gepost door: Virginia | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.